Zelfstandig werkend kok

Fletcher Hotel Restaurant 's-Hertogenbosch Leerling Zelfstandig Werkend Kok (BBL)

Jij als leerling zelfstandig werkend kok ondersteunt het keukenteam. Toekomstig keukenwonder. Jij helpt bij het bereiden van gerechten. Zo kan je jezelf snel ontwikkelen. Jij zorgt voor de uitgifte van gerechten. Ideaal voor de ultieme gastbeleving. Jij houdt de voorraad en bestellingen bij.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij als leerling zelfstandig werkend kok volgt een relevante opleiding. Hierdoor heb je al wat voorkennis. Jij hebt al kennis van HACCP. Goed bezig. Jij houdt van variatie. Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden. Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie. Lekker actief bezig.

Wat biedt het bedrijf?

Dit bieden we jou Een fijne stagevergoeding. Ruimte om te werken aan jouw stage opdrachten. Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een unieke Fletcher Voordeelpas: wat dacht je van hoge kortingen op hotelovernachtingen, een dagje wellness met korting, korting op Fletcher Events en meer. Deze voordelen kun je ook delen met je familie en vrienden. Een goede werksfeer, met leuke collega's. Verschillende mogelijkheden om door te groeien.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder