Restobar Tuur Zelfstandig werkend kok
Groei als kok, ontwikkel je passie in onze keuken! De student of werknemer gaat mee werken in onze keuken. Hierbij krijgt de student/werknemer verschillende taken. Die zijn als volgt: 1. Voorbereiden (Mise en Place) 2. Gerechten bereiden 3. Werkplek onderhouden en schoonmaken 4. Samenwerken met zowel de keuken als de bediening 5. Bestellen en ontvangen van producten 6. Nieuwe gerechten ontwikkelen 7. Begeleidt lerende medewerkers Tijdens je leerplaats als zelfstandig kok leer je niet alleen alle facetten van ons vak op hoog niveau, maar ook de organisatorische en leidinggevende vaardigheden die erbij kommen kijken in een professionele keuken. Je verbetert je technische vaardigheden, zoals precisie in het koken en de presentatie van je gerechten. Daarnaast ontwikkel je het vermogen om onder druk te presteren en leer je gebruikt te maken van alle technieken die je hebt geleerd.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een gedreven en zelfstandige student of werknemer die gepassioneerd is over koken en graag wil groeien als kok. Ervaring in een professionele keuken is een pluspunt. Je moet zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheid kunnen nemen voor taken en gerechten, creatief zijn met ingrediƫnten en oog hebben voor detail. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor samenwerking met het team, bediening en management. Je moet openstaan voor feedback, stressbestendig zijn en een oprechte passie hebben voor koken en leren. Ben je klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu en breng je talent en enthousiasme naar ons team!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een mooie werk/leerplaats aan waar gezelligheid en kwaliteit voorop staan.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers