Kok

Restobar Tuur enthousiaste student kok gezocht!

De student of werknemer gaat mee werken in onze keuken. Hierbij krijgt de student/werknemer verschillende taken. Die zijn als volgt: 1. Voorbereiden (Mise en Place) 2. Gerechten bereiden 3. Werkplek onderhouden en schoonmaken 4. Samenwerken met zowel de keuken als de bediening Tijdens je leerplaats als kok zul je veel leren over de verschillende aspecten van werken in een professionele keuken. Je ontwikkelt je snijtechnieken en leert hoe je efficiƫnt je mise en place kunt voorbereiden. Je krijgt inzicht in het bereiden van diverse gerechten en hoe je deze mooi presenteert. Daarnaast leer je het belang van teamwork en communicatie in een drukke keukenomgeving. Door nauw samen te werken met ervaren chefs, vergroot je je culinaire kennis en vaardigheden, en leer je hoe je creatief kunt zijn binnen de richtlijnen van de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat graag zien is passie, enthousiasme en plezier. Vaardigheden en eigenschappen: Passie: heb jij een passie voor het vak en wil je jezelf blijven ontwikkelen tot een echten professional. Stressbestendig: kan jij wel tegen een beetje stress, hou je makkelijk het hooft koel en sta je klaar om een ander te helpen waar nodig. De basis: heb jij door school een andere stage/leerplek of een baan al wat horeca ervaring? dan is dat zeker mooi meegenomen. Enthousiasme: word je enthousiast van het bedenken van nieuwe dingen en het samen werken met ervaren koks. Leergierig: je wil graag feedback en tips om te blijven groeien en verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij jou bieden is een jong team met veel ervaring, een leuken en veilige omgeving waar in je jezelf kunt zijn en teamverband hoog in het vaandel staat.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder