Meewerkend horeca ondernemer

91 Spices Rotterdam B.V. Toekomstige ondernemers gezocht!

Je gaat meewerken binnen alle facetten van het bedrijf en krijgt een inzicht in de cijfers en strategieën. Je leert om te gaan met kost control, team management, planning, inkoop en marketing. Daarnaast ben je onderdeel van het team, je werkt mee en leert alle takken binnen de organisatie goed kennen. Een voorbeeldwerkdag kan bestaan uit het bekijken van het rooster, de reviews, week en dag reserveringen waarop je inspeelt wanneer druk of juist rustig is, je plaatst bestellingen, instrueert het team en maakt het restaurant klaar voor de shift begint. De avond bestaat uit meewerken als gast/heer vrouw, wijkloper, barkeeper, pas medewerker of in de keuken en je sluit de dag af met het opmaken van de balans en het sluiten van het restaurant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij een enthousiaste werkhouding, ben je flexibel, assertief, ondernemend en positief? Dan zijn wij een match!

Wat biedt het bedrijf?

91 Spices is een Indiaas, modern en voor iedereen toegankelijk restaurant waar we met ons diverse team onze gasten elke avond van de week een onvergetelijke avond bezorgen. De 150 zitplaatsen, een groot bezorg gebied en de partijen die vaak plaatsvinden zorgen voor veel verschillende functies binnen het bedrijf. Dit geeft jou de mogelijkheid om naast je specialisatie verder te leren. Gastheer/vrouw, bartender, keukenmedewerker, medewerker bediening, leidinggevende horeca of is het jouw droom om je eigene restaurant te openen? Bij 91Spices hebben we de ervaring om jou hierin te begeleiden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder