Restaurant Fjord Eat & Drink Leer over cocktails, terras, restaurant en omgang met gasten in hartje Rotterdam
Afhankelijk van de leercurve kan de stagiare/leerling stap voor stap, alle aspecten die horen bij een goede gastvrouw/gastheer/horeca ondernemer leren. Dit geldt ook voor het dragen van verantwoordelijkheden. Speciaal voor het BBL traject ben je onderdeel van de vaste kern en draag je extra verantwoordelijkheden. Je wordt ondersteund door onze digitale kennisbank. Hierin zijn extra achtergrond informatie opgeslagen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Communicatief motivatie inzet sociaal Hart voor de horeca
Wat biedt het bedrijf?
Zelfstandigheid Wij sparren met je mee als jouw doel het opstarten van een onderneming is. Kans op een vaste aanstelling om het geleerde in de praktijk te brengen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan