Leidinggevende bediening

Apres Skihut (Zelfstandig Werkend) Gastheer/Gastvrouw | De Après Skihut

- Welkom heten van gasten; - Opnemen van bestellingen; - Klaarmaken van eenvoudige bestellingen zoals het inschenken van dranken; - Het serveren van dranken en gerechten; - Afrekenen met de gasten; - Afhankelijk van je shift helpen met de opstart zoals het terras opbouwen of het opruimen na sluitingstijd.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Jij volgt de opleiding MBO (Zelfstandig Werkend) Gastheer/-vrouw of Leidinggevende Bediening (mogelijkheden voor zowel BOL als BBL); - Jij bent gemotiveerd en leergierig; - Jij bent sociaal in de omgang met mensen en houdt je hoofd koel in stresssituatie; - Jij wordt omschreven als vriendelijk, representatief en behulpzaam; - Jij hebt fysiek een goede conditie want je moet lang op je benen kunnen staan en lopen.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerling ben je er uiteraard om te leren maar door operationeel mee te draaien met het team leer je hoe het er in de praktijk aan toe gaat. In de functie van (Zelfstandig Werkend) Gastheer/-vrouw ben jij ons visitekaartje en zorg jij dat het de gasten aan niets ontbreekt op gebied van service, gastvrijheid en beleving. En kom je er even niet uit? Dan zijn er genoeg collega’s die je daarbij willen helpen. We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij je één vaste contactpersoon hebt binnen het bedrijf die ook haar diploma heeft voor erkend leermeester. De periode dat je stage komt lopen en het aantal uur is in overleg, rekening houdend met de eisen vanuit school. Wil je voor of na je stageperiode al aan het werk, dan kun je wat ons betreft als (bij)baan al aan de slag op de vrijdagen en/of zaterdagen! Heb je interesse? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via pz@gezellighoreca.nl

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder