Leidinggevende bediening

Hotel New York Horeca medewerker - stage

Als ik mijn stage bij NY Basement in één woord moet beschrijven dan zou dit: fantastisch zijn. Wat een bijzondere en leerzame stage is dit geweest. Je gaat echt next-level in de wereld van gastvrijheid. Mijn naam is Simon en ik volg de opleiding tot Manager/ Horeca ondernemer niveau 4. Ik heb mijn stage kunnen uitvoeren bij NY Basement, het kwalitatief hoog aangeschreven restaurant én cocktailbar, verscholen in het souterrain van Hotel New York. Mijn leermeester en collega’s hebben mij tijdens deze stage tot in detail geleerd hoe je gastvrij te werk gaat, ik weet nu precies waar ik op moet letten. Ook heb ik veel kennis opgedaan over wijn. Ik heb tijdens mijn stage geleerd hoe ik de gasten kan adviseren in welke wijn het beste bij de verschillende gerechten past, voornamelijk door te proeven heb ik dit kunnen leren! Daarnaast heb ik ook veel productkennis opgedaan, dit was soms hard studeren. Wil jij ook tot in detail de kneepjes van het vak leren en zoek je een stage? Solliciteer snel

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een relevante horeca opleiding. - Als BOL Stagiair(e) verwachten we van je dat je stageperiode minimaal 20 weken duurt anders heb je het net onder de knie en moet je alweer weg. - Je hebt ervoor gekozen om een horecaopleiding te volgen, dan horen daar ook de weekenddiensten bij. Niet per se het hele weekend hoor maar 1 weekenddag moet je wel beschikbaar zijn. De diensten zijn verder in de avond. - Je hebt eigen vervoer. - Je ontvangt een stagevergoeding van € 25,00 per gewerkte stagedag.

Wat biedt het bedrijf?

- Betrouwbaarheid: de stagevergoeding van €25,00 per gewerkte stagedag wordt altijd op tijd gestort! - 30/30 member: Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen! Interesse? Solliciteer snel via onze website. Voor meer informatie kan je bellen naar 010-4390580 of stel je vraag nu nog gemakkelijker per WhatsApp op 06-11746431.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder