Black Smoke Rotterdam B.V. Can you handle the heat!
This job Je gaat als leerling kok vier dagen in de week werken en leren in de keuken van Black Smoke. Eh, ja wacht even, dit is niet zomaar de zoveelste keuken! Dit is de Black Smoke keuken, een plek waar de inductieplaat is ingewisseld voor een stapel houtblokken en een bak lucifers en waar je alles gaat leren over koken met vuur. Van Argentijnse Assado’s, Braziliaanse Parrilla grills, Amerikaanse Smokers tot aan Indiase Tandoor ovens, als het fikt, mag je er mee koken! Can you handle the heat! KEUKEN WERKZAAMHEDEN In ontvangst nemen van bestellingen Controleren van pakbonnen, geleverde vs. Besteld en conform FIFO opslaan Naleven van HACCP-regels, allergenen en veiligheidsvoorschriften MEP maken en aanhouden Vuur stoken en kolen scheppen Bereiden en meegeven van diverse gerechten tijdens het servies ALGEMENE WERKZAAMHEDEN Schoonhouden en opruimen werkplek, afwasser assisteren met afwas
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij Je honger is onstilbaar, je wilt altijd meer leren, beter koken en nieuwe bereidingen uitproberen. Koken met hout gestookt vuur doe je graag en je bent gek op de smaken en structuren die je met vuur in je gerechten krijgt. NEED TO HAVE Volgt een opleiding tot zelfstandig werkend kok niveau 2 of hoger Goede beheersing van Microsoft Excel en Word Goede basiskennis van HACCP Je houdt van hard werken en bent niet vies van een lange shift NICE TO HAVE Sociale hygine Rijbewijs
Wat biedt het bedrijf?
Wat we bieden Een zeer gedreven en leerzame werkomgeving waar voor persoonlijke ontwikkeling aandacht en begeleiding is gereserveerd Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde De kans om in de heetste keuken van de Benelux te werken Periodes met een 4 daagse werkweek. Bruto salaris afhankelijk van niveau en gerelateerde werkervaring, 8% vakantiegeld en de bedrijfsbijdrage voor het Horeca Pensioenfonds. Een goede lunch en/ of diner van de zaak en zoveel koffie als je aan kunt Een dynamische baan waarin alle aspecten rondom food voorbijkomen, van grote festivals tot fotoshoots voor kookboeken en van bruiloften tot de grootste evenementen van NL.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan