Meewerkend horeca ondernemer

Campanile hotel Rotterdam Oost Allround hotel stage - medewerkend Horeca ondernemer

Jij bent het visitekaartje van het hotel! Als eerste aanspreekpunt verwelkom jij de gasten en met veel plezier zorg jij ervoor dat onze gasten het naar hun zin hebben tijdens het gehele verblijf in ons hotel. Daarnaast help je als allrounder mee in het volledige F&B concept tijdens het ontbijt, lunch en diner. Dagelijks verricht je alle voorkomende receptiewerkzaamheden in wisseldiensten, zoals o.a. het ontvangen en te woord staan van onze binnen- en buitenlandse gasten; je verzorgt het in- en uitchecken van de gasten; verleent service aan onze hotelgasten zoals het verzorgen van de wekservice, het geven van toeristische informatie, fietsverhuur en de verkoop van receptieartikelen. Ook het bedienen van de telefooncentrale met alle inkomende en uitgaande lijnen behoord tot de dagelijkse werkzaamheden en het aannemen plus verwerken van telefonische en/of online reserveringen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij diegene die net dat stapje extra voor de gast wilt gaan zetten en ervoor gaat zorgen dat alle gasten het hotel met een glimlach verlaten? Wij zijn op zoek naar de volgende persoonlijke eigenschappen en vaardigheden; * Enthousiast, accuraat, zelfverzekerd, representatief, stressbestendig en goede communicatieve vaardigheden; * Flexibel inzetbaar (ook in de avonduren en weekenden); * Creativiteit * Gast- en servicegericht;

Wat biedt het bedrijf?

Campanile Hotel Rotterdam Oost biedt een leuke, uitdagende en plezierige leeromgeving, binnen een jong en dynamisch team. Elke collega is allround en volledig inzetbaar binnen alle afdelingen van het hotel. Doordat alle aspecten van het hotel aan de orde komen, zoals o.a. receptie, F&B, Housekeeping, sales, administratie en het debiteurenbeleid bieden wij een zeer veelzijdige en uitdagende leeromgeving.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder