Traiteur vers

Catering At De Schuimspaan

CENTRAL-PROCESSING-UNIT Met Catering At De Schuimspaan bieden wij onze klanten vol passie traiteur conceptcatering, om zo de restaurantbeleving naar de huiskamer te brengen. Ook verzorgen we regelmatig bedrijfscatering met Sushi At Business, variërend van eenvoudige catering en contractcatering tot partycatering voor bedrijfsfeesten of borrels. Onze centrale productie-eenheid fungeert als productiekeuken voor gerechten in onze eigen winkels, maar zal op lange termijn ook verantwoordelijk zijn voor de productie van voedselwaren, sauzen en andere voedselgerelateerde producten voor externe partijen. ''To Go'' Sushi At De Schuimspaan: Bij Sushi At De Schuimspaan ontdek je onze vernieuwende benadering van sushi, waar traditionele Japanse smaken samenkomen met wereldse invloeden. Poke At De Schuimspaan: Bij Poke At De Schuimspaan combineren we de frisse, veelzijdige wereld van pokébowls met de verfijnde smaken en technieken uit de Japanse keuken.

Wat ga je leren?

  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
  • Verleent service aan de klant
  • B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
  • B1-K2-W2 Presenteert versproducten
  • B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
  • Bewaakt voorraad versproducten
  • B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
  • B1-K3-W2 Slaat versproducten op
  • B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
  • Voert versspecialistische handelingen uit
  • P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
  • P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
  • P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
  • Coördineert traiteuropdrachten
  • P3-K2-W1 Maakt productieplanning
  • P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
  • P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen

lees verder