René van Schaik Speciaalslager Slager-traiteur
alle werkzaamheden die je bij de slager doet veel snijden klanten helpen schoonmaken
Naar wie zijn wij op zoek?
goede beheersing van de Nederlandse taal enthousiast leergierig
Wat biedt het bedrijf?
klein team we hebben meerdere filialen
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Voert versspecialistische handelingen uit
- P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
- Coördineert traiteuropdrachten
- P3-K2-W1 Maakt productieplanning
- P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder