De Rotterdam B.V.
Voor ons a la carte restaurant Club Room en ons Grill restaurant Lido zijn wij per september op zoek naar enthousiaste leerlingen van de koksopleiding. Onder leiding van je leermeester of direct leidinggevende bereidt je in onze keuken gerechten volgens recept en planning. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van ingrediënten op onder andere versheid en houdbaarheid. Je bereidt gerechten, bewaakt/controleert producten op gaarheid, smaak en kleur. Tot slot ben je creatief en kan je zowel in teamverband als zelfstandig werken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat maakt jou een perfecte collega? - Ik volg een relevante BBL opleiding (zoals Middelbare Hotelschool) niveau 3 of 4; - Eén van mijn eigenschappen is dat ik communicatief sterk ben, zowel in het Nederlands als in het Engels; - Ik ben flexibel, stressbestendig en beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief; - Ik ben gastgericht en assertief; - Ik heb een frisse en representatieve uitstraling; - Ik ben collegiaal en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
Wat biedt het bedrijf?
Wat biedt het ss Rotterdam jou? - Goede werksfeer in een gezellige werkomgeving; - Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid; - Een uitdaging op de mooiste plek van Rotterdam; - Ruimte voor eigen mening; - Flexibiliteit; - Gratis parkeren op de parkeerplaats van het ss Rotterdam; - 30/30 Member: €30,- per overnachting op het ss Rotterdam, of in een van de andere WestCord Hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. - Aanbrengbonus: Een netto bonus van 500 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan