Leidinggevende bediening

Dudok Rotterdam Kom leren en werken bij de Dudok Horeca Groep en ontdek de veelzijdige wereld van de horeca. We kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Bij de Dudok Horeca Groep bieden we stageplekken aan voor zowel BBL- als BOL-studenten. We bieden je niet alleen de mogelijkheid om ervaring op te doen in de verschillende facetten van het horecabedrijf, maar ook de doorgroeimogelijkheden en de kans om je opleidingskosten te vergoeden. Weet jij te vertellen waarom juist jij bij ons bedrijf stage zou moeten lopen? Kom dan leren en werken bij de Dudok Horeca Groep en ontdek de veelzijdige wereld van de horeca. We kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen en samen te werken aan een succesvolle toekomst. Zien wij jou binnenkort bij ons aan tafel?

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij jij op zoek naar een bedrijf waar je echt wat leert met kans op een vaste aanstelling en goeie doorgroeimogelijkheden? Kom dan stage lopen bij de Dudok Horeca Groep! Maak kennis met de horeca in al zijn facetten binnen een grote organisatie met oog en aandacht voor het individu. Bij jij enthousiast, leergierig en een doorzetter? Dan ben jij bij de Dudok Horeca Groep aan het. juiste adres!

Wat biedt het bedrijf?

Bij jij op zoek naar een bedrijf waar je echt wat leert met kans op een vaste aanstelling en goeie doorgroeimogelijkheden? Kom dan stage lopen bij de Dudok Horeca Groep! Maak kennis met de horeca in al zijn facetten binnen een grote organisatie met oog en aandacht voor het individu. Bij jij enthousiast, leergierig en een doorzetter? Dan ben jij bij de Dudok Horeca Groep aan het. juiste adres!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder