Franciscus Gasthuis & Vlietland, Rotterdam, verpleegafdelingen en poliklinieken Franciscus: Topklinisch Ziekenhuis Waar Dagelijks Vers Koken de Norm Is!
Koken met impact? Dit is jouw moment! Bij Franciscus draait alles om vers, smaak en creativiteit. Wij koken geen standaard maaltijden, maar bereiden élke dag met passie ontbijt, lunch, warme gerechten en snacks voor 450 patiënten. Waarom jij dit wil? ? Je kookt niet alleen, je maakt écht een verschil. Speciale dieetwensen, allergieën of geloofsovertuigingen? Jij zorgt voor een heerlijke maaltijd op maat! ? Jouw ideeën kunnen op het menu! Experimenteer met nieuwe recepten, van warme maaltijden tot eiwitrijke toetjes. ? Werken in een **supermoderne keuken** waar alles draait om vers, gezond en lekker. Klaar om je kookskills te laten shinen? Join ons team en maak het verschil! ????????????
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je werkt zelfstandig bij het uitvoeren van werkzaamheden. • Je bent creatief en houdt van uitdagingen. • je werkt netjes en volgens de hygiëne voorschriften. • je beschikt over goede communicatie vaardigheden. • je werkt graag in teamverband en bent sociaal aangelegd. • je bent bereid om weekenden en feestdagen te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Ben jij klaar om je kookskills naar een hoger niveau te tillen? Bij ons krijg je de kans om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen in de keuken. We nemen écht de tijd om je te begeleiden, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Durf jij de uitdaging aan?
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers