Morgan & Mees Rotterdam Groei tot Zelfstandig Werkend Kok in de hart van Rotterdam!
Als leerling-kok bij Morgan & Mees Rotterdam werk je in een dynamische en inspirerende omgeving van een boutique hotel met een modern restaurant, gelegen aan de Mathenesserlaan. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van wat je gaat doen, hoe een werkdag eruitziet, op welke afdeling je werkt, welke taken je hebt en wat je zult leren, zodat je een goed beeld krijgt van deze leerplaats.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een enthousiaste leerling kok die klaar is om de keuken van Morgan & Mees in het bruisende hart van Rotterdam te veroveren! Ben jij gemotiveerd, leergierig en heb je een passie voor koken? Dan pas jij perfect in ons team. Als leerling kok werk je mee in onze moderne keuken en draag je bij aan de culinaire beleving van onze gasten.
Wat biedt het bedrijf?
Creatieve vrijheid: Bereid internationale gerechten met lokale ingrediënten en geef je eigen draai aan menu’s. Leren van experts: Ontvang begeleiding van ervaren chefs om je niveau 3-vaardigheden te versterken. Bruisende locatie: Werk in een trendy restaurant en boutique hotel, vlak bij de Nieuwe Binnenweg. Hecht team: Sluit je aan bij een gezellig, inclusief team waar jouw inbreng telt. Veelzijdige ervaring: Van ontbijt tot late shifts, ontwikkel je skills in een dynamische setting. Klaar om te schitteren in onze keuken? Solliciteer nu en groei mee met Morgan & Mees!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan