Gespecialiseerd kok

Gusto Teamwork, verse producten, leren, ambacht, knallen, fijne gasten, met plezier naar je werk, dat is Gusto

Je gaat aan het werk in alle keukens van Gusto. Afhankelijk van jou wensen en leerprocessen maken we een jaar/leerplan waarin we bepalen waar en wanneer je doorschuift naar andere parties. Uiteindelijk hebben we tot doel om jouw zo veel mogelijk te leren in de periode dat je bij ons bent. Het mooie van onze bedrijven is dat we 100% ambachtelijk werken. Dus van patisserie, ijs en broodbakken tot het maken van verse pasta's, sauzen, vlees, vis en vegetarische gerechten. Als leerling mag je alle facetten van de keuken doorlopen

Naar wie zijn wij op zoek?

De vereiste om bij Gusto te werken is dat je enorm veel zin hebt om een goede kok te worden. Waar je hiervoor hebt gewerkt vinden wij niet zo heel interessant. Gusto is namelijk anders dan andere zaken en heeft een heel eigen kijk op koken. Daarnaast maken we bij Gusto en al onze andere zaken echt alles ambachtelijk. Dus reken er maar dat je hier wat gaat leren.

Wat biedt het bedrijf?

Gusto biedt je de kans om te werken naar een zelfstandig niveau met veel doorgroei mogelijkheden. Daarnaast houden we rekening met je vrije dagen en maak je bij ons normale uren zodat je ook nog vrije tijd over houdt. Je komt te werken in een gedreven team dat een enorme veel liefde heeft voor koken. Aangezien we geheel ambachtelijk zijn krijg je in een jaar of langer heel veel te leren qua koken maar ook qua produkten. Elke week stopt er een vrachtwagen uit Italië voor de deur met de meest mooie producten die je nog nooit hebt gezien of geproefd. Daarnaast kan je kiezen om verder te gaan in een van onze andere restaurants in Rotterdam of Dordrecht.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder