Hotel New York Zelfstandig werkend bakker, Zelfstandig werkend kok
Wauw wat een grote keuken met eigen patisserie! En voor deze patisserie zijn wij op zoek naar een nieuwe leerling. Aan die drukte moest ik in het begin toch een beetje wennen hoor. Groot en druk maar zo tof dat ik hier mijn stage in de patisserie kan lopen. Het is in ieder geval zeker dat ik hier veel kan leren. Mijn naam is Lotte en mijn leerjaar zit er bijna op, toen ik eenmaal gestart was hoorde ik van andere dat zijn 20 weken stage lopen in de keuken. De een loopt 2 dagen per week stage en ik 5, conclusie… enorm veel mogelijkheden. Het werd mij al heel snel duidelijk dat zeker de basiszaken erg belangrijk zijn, zoals op tijd komen en hygiene. Gelukkig is er ook veel ruimte om vragen te stellen, dit doe ik ook want hier leer ik veel van. Ik help voornamelijk mee in de voorbereidingskeuken en als ik dit onder de knie heb mag ik ook boven meewerken in de uitgiftekeuken.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen! - Je vindt het leuk om op verschillende plekken in de keuken te werken. - Samenwerken is super belangrijk in zo’n groot team met totaal 30 koks. Die 30 staan natuurlijk niet allemaal tegelijk op de vloer. - Kwaliteit is ons toverwoord, ook als stagiaire ben ik mij hiervan bewust. - Je volgt een BBL opleiding
Wat biedt het bedrijf?
- Betrouwbaarheid: het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en wordt altijd op tijd gestort! - 30/30 member: Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon