Manager / ondernemer horeca

Hotel New York F&B Management Stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische Management Stage? Wil jij je tijdens je stage ontwikkelen, op de vloer ervaring op doen en zo te weten komen hoe het er echt aan toe gaat? Reageer dan op deze vacature als management stagiair(e) in het iconische Hotel New York! In deze functie ben je bij Hotel New York verantwoordelijk voor het ondersteunen en aansturen van het restaurantteam. Je zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt, van het ontbijt tot aan het diner, van administratieve taken tot aan het aansturen van evenementen. Allen met als doel dat onze gasten tevreden de deur uit gaan en graag weer terugkomen! Je bent een vraagbaak voor je collega’s en helpt hen groeien op het gebied van gastvrijheid. Ook speel je een belangrijke rol in het herkennen en oplossen van problemen voor de organisatie en gast.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je start jouw dag met het doornemen van de overdracht van de vorige dag en je bekijkt de bijzonderheden van de dag, zoals vergaderingen of grote reserveringen, en past hier je planning op aan. Je draagt verantwoordelijkheid voor de personeelsinzet en stuurt bij waar nodig. Je zorgt er voor dat alle collega’s op de juiste plek staan en weet wat er van hen verwacht wordt. Wij werken soms wel met 25 collega’s tegelijkertijd op de vloer, dus dat is een hele puzzel. Wat maakt jou een perfecte collega? - Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen! - Je volgt een relevante BOL-opleiding, startdatum is in overleg, maar je stageperiode duurt minimaal 20 weken. - Flexibele inzetbaarheid wordt van al onze collega’s verwacht. - De diensten zijn zowel doordeweeks als in het weekend, overdag en in de avond. - Je hebt eigen vervoer

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt Hotel New York jou? - Betrouwbaarheid: de stagevergoeding van €25,00 per gewerkte stagedag wordt altijd op tijd gestort! - 30/30 member: Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder