Manager / ondernemer horeca

Hotel New York Horeca medewerker - stage

Als ik mijn stage bij NY Basement in één woord moet beschrijven dan zou dit: fantastisch zijn. Wat een bijzondere en leerzame stage is dit geweest. Je gaat echt next-level in de wereld van gastvrijheid. Mijn naam is Simon en ik volg de opleiding tot Manager/ Horeca ondernemer niveau 4. Ik heb mijn stage kunnen uitvoeren bij NY Basement, het kwalitatief hoog aangeschreven restaurant én cocktailbar, verscholen in het souterrain van Hotel New York. Mijn leermeester en collega’s hebben mij tijdens deze stage tot in detail geleerd hoe je gastvrij te werk gaat, ik weet nu precies waar ik op moet letten. Ook heb ik veel kennis opgedaan over wijn. Ik heb tijdens mijn stage geleerd hoe ik de gasten kan adviseren in welke wijn het beste bij de verschillende gerechten past, voornamelijk door te proeven heb ik dit kunnen leren! Daarnaast heb ik ook veel productkennis opgedaan, dit was soms hard studeren. Wil jij ook tot in detail de kneepjes van het vak leren en zoek je een stage? Solliciteer snel

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een relevante horeca opleiding. - Als BOL Stagiair(e) verwachten we van je dat je stageperiode minimaal 20 weken duurt anders heb je het net onder de knie en moet je alweer weg. - Je hebt ervoor gekozen om een horecaopleiding te volgen, dan horen daar ook de weekenddiensten bij. Niet per se het hele weekend hoor maar 1 weekenddag moet je wel beschikbaar zijn. De diensten zijn verder in de avond. - Je hebt eigen vervoer. - Je ontvangt een stagevergoeding van € 25,00 per gewerkte stagedag.

Wat biedt het bedrijf?

- Betrouwbaarheid: de stagevergoeding van €25,00 per gewerkte stagedag wordt altijd op tijd gestort! - 30/30 member: Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen! Interesse? Solliciteer snel via onze website. Voor meer informatie kan je bellen naar 010-4390580 of stel je vraag nu nog gemakkelijker per WhatsApp op 06-11746431.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder