Manager / ondernemer horeca

Hotel New York Leerling Bediening NY Basement

Mijn naam is Mira ik volg een BBL opleiding en ik ben Leerling niveau 4 in restaurant NY Basement, onderdeel van het welbekende Hotel New York. Ik heb een ongelofelijk leerzaam jaar achter de rug als Leerling! En toch ben ik nog één jaar gebleven omdat er nog meer te leren valt, gelukkig kan dit ook. Zo is er bij ons veel diversiteit in de wijnen die geschonken worden, hebben wij een uitgebreid cocktailassortiment en een menukaart die vier keer per jaar wisselt. Hiernaast serveren wij ook ‘verrassingsmenu’s van de Chef buiten de kaart om met bijpassende wijnen. Hierdoor moet ik mij continue blijven verdiepen in bijvoorbeeld allergenen en wijn-spijs combinaties. Gelukkig heb ik een deskundige leermeester en ook mijn overige collega’s hebben veel kennis van zaken zodat ik ook mijn vragen bij hen kwijt kan. Daarnaast is het heel erg leuk om Leerling te zijn in dit team, het team is heel hecht. Naast productkennis leer ik trouwens nog veel meer met betrekking tot het horecavak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat maakt jou een perfecte collega? - Als je een relevante BBL opleiding volgt niveau 3 of 4 en op zoek bent naar een leerbedrijf. - Je hebt een klein streepje voor als je al een leerjaar hebt volbracht in een kwalitatief hoog aangeschreven restaurant. - Werken op 1 van de weekenddagen is een vereiste anders is het niet eerlijk tegenover mij en mijn collega’s. - Je hebt eigen vervoer, dit in verband met de sluitdiensten.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt Hotel New York jou? - Betrouwbaarheid: het salaris wordt altijd op tijd gestort! - Salaris: het salaris is afhankelijk van je leeftijd. - 30/30 member: Overnachten met 2 personen voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen! - Een hotelovernachting bij Hotel New York inclusief diner als jij door je proeftijd bent!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder