Zelfstandig werkend kok

Juffrouw van Zanten Hillegersberg B.V. Enthousiaste en energieke leerling zelfstandig werkend kok BBL niveau 3

we zijn een bedrijf met ontbijt, lunch en diner. We werken met verschillende diensten. Ook hebben we een jong team. Qua werkzaamheden doen we alles zelf. We werken met de beste producten. Wij zijn ook een bedrijf die zich bezig houd met allergien. Wij produceren ook voor andere locaties van het bedrijf. Dus we maken ook grote massa's.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn opzoek naar iemand die enthousiast is, leergierig, flexibel is. Maar ook die echt passie heeft voor het vak en graag wil leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een leuke plek waar je veel kan leren maar ook vooral je zelf kan zijn.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder