Gespecialiseerd kok

Louise Horeca B.V. de franse keuken is de basis voor elke top kok

Wil jij altijd al werken in een ambitieus team met een liefde voor de Franse keuken. Is koken jou passie en is het jou droom om mensen de beste Franse klassiekers te serveren. Wil jij samen met ons groeien om het beste Franse restaurant van Rotterdam te worden. Dan is Louise opzoek naar jou! Wat wij van jou verwachten: Een ambitieuze harde werker die het ver wilt schoppen, wilt net zoals Louise dat we een succes worden en jezelf ontwikkelen. Je hebt zin om elke dag mensen te verwennen met onze sfeer en gerechten. Je bent gedreven en professioneel. Je weet veel van ingrediënten en hebt creatieve ideeën voor nieuwe gerechten, maar vooral heel veel zin om te koken en te werken met de beste producten want je wilt trots zijn op wat je doet! Dus wil jij samen met ons het leukste team zijn en het beste restaurant, dan krijg je van ons: Veel vertrouwen en creatieve vrijheid Een chef waarvan je veel kan leren, of hij van jou Een gezellige werkplek met ambitieuze collega’s!

Naar wie zijn wij op zoek?

gezellig en collegiaal persoon dat van hard werken houdt en de franse klassieke keuken waardeert. zich leergierig opstelt en graag door wilt groeien in het bedrijf

Wat biedt het bedrijf?

kans op vaste aanstelling na afloop stage, goed salaris, hecht jong kundig team. normale balans tussen werk en privé

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder