Assistant Business Services

MIRRDO. PIERCINGS Receptie medewerker bij MIRRDO. PIERCINGS

Als Medewerker Secretariaat en Receptie bij Mirrdo Piercings ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je speelt een cruciale rol in het creëren van een gastvrije en professionele sfeer. Je taken omvatten onder andere: - Klanten hartelijk ontvangen en op hun gemak stellen. - De piercer assisteren bij het voorbereiden van materialen. - Sieraden zorgvuldig inpakken voor verkoop of afhaal. - Inkomende telefoontjes professioneel beantwoorden. - Documenten nauwkeurig archiveren, zowel digitaal als fysiek. - Afspraken voor piercingsessies inplannen en beheren. - Voorraad van sieraden en materialen bijhouden. - Schoonhouden van werkruimtes, apparatuur en ontvangstruimte. - Het maken van foto’s en video’s voor social media en deze beheren. - Mogelijk ondersteunen bij social media en marketingactiviteiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een veelzijdige, klantgerichte professional die van aanpakken weet, flexibel is en zich gemakkelijk kan aanpassen aan een dynamische werkomgeving. Je bent leergierig en altijd bereid om nieuwe vaardigheden op te doen. Door jouw inzet zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en onze klanten een positieve ervaring hebben bij Mirrdo Piercings.

Wat biedt het bedrijf?

- Inzichten en Ervaring: Je krijgt de kans om de ins- en outs van de piercing- en tattoo-industrie te leren en waardevolle ervaring op te doen. - Doorgroeimogelijkheden: Afhankelijk van je inzet en prestaties zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. - Creatief Team: Je komt terecht in een sociaal, leuk en creatief team, waar samenwerking en een positieve sfeer centraal staan. - Carrièremogelijkheden: Bij bewezen geschiktheid, inzet en een positieve werkhouding bestaat de mogelijkheid om een vast dienstverband aangeboden te krijgen. - Opleidingskansen: Mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder