VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Palms World VMBO - Boris

VMBO Boris Als stagiair(e) bij ons krijg je de kans om kennis te maken met diverse aspecten van ons bedrijf. Je zult hands-on ervaring opdoen en meewerken aan verschillende taken. Je leert hoe het is om deel uit te maken van ons team en krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren. Onder begeleiding van ervaren professionals zul je: Assisteren bij operationele taken en projecten. Kennismaken met verschillende afdelingen en functies. Ondersteunen bij administratieve en praktische werkzaamheden. Meewerken aan de uitvoering van dagelijkse taken. Actief bijdragen aan een positieve en productieve werkomgeving. Profiel: Je volgt een VMBO-opleiding in een passende richting. Gemotiveerd, leergierig en enthousiast om te leren. Goede communicatieve vaardigheden. Bereid om te participeren en bij te dragen aan diverse taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierigheid: Gemotiveerd om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen tijdens de stage. Samenwerking: Bereidheid om goed samen te werken met collega's en teamleden. Communicatieve Vaardigheden: Duidelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met collega's. Initiatief: Actief deelnemen en bereid zijn om taken op te pakken. Flexibiliteit: Aanpassingsvermogen om te werken in verschillende taken en situaties. Nauwkeurigheid: Zorgvuldigheid bij het uitvoeren van toegewezen taken. Organisatie: Bekwaamheid om georganiseerd te werken en taken te plannen. Basiskennis: Vertrouwdheid met relevante basisprincipes van het vakgebied. Positieve Houding: Een vriendelijke benadering van het werk. Probleemoplossing: Bereidheid om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden. Verantwoordelijkheid: Zelfverantwoordelijkheid voor toegewezen taken. Interesse in het Vakgebied: Een oprechte interesse tonen in het vakgebied van de stage.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij: Een leerzame en stimulerende stage-ervaring. Professionele begeleiding en ondersteuning. De mogelijkheid om praktische vaardigheden te ontwikkelen. Inzicht in verschillende aspecten van ons bedrijf. Een kans om te ontdekken welke richting je interesse heeft.

Wat ga je leren?

  • Boris
  • niveau 1
  • niveau 2
  • niveau 3
  • niveau 4
  • niveau 5

lees verder