Gespecialiseerd kok

pesca rotterdam Gezocht; Pescatarians voor in de Keuken van Pesca!

- Ontvangst en Controle: Ontvang en controleer verse visleveringen. - Voorbereiding: Organiseer werkstations en bereid ingrediënten voor. - Koude Keuken: Bereid rauwe visgerechten en dessertd. - Warme Keuken: Focus op gegrilde visgerechten. - Samenwerking: Werk samen met ervaren koks en collega's. Taken en Verantwoordelijkheden - Vis voorbereiden: Schoonmaken, fileren, portioneren en marineren. - Mise en Place: Ingrediënten snijden en sauzen maken. - Kooktechnieken: Grillen, bakken, stomen, pocheren en roken. - Presentatie: Oefen plating en presentatie. - Hygiëne en Veiligheid: Volg strikte hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Wat je gaat leren - Visbereiding: Specialistische technieken voor vis. - KookvaKookvaardigheden: Diverse viskooktechnieken. - Creativiteit: Meedenken voor nieuwe gerechten en menu's. - Keukenbeheer: Leer efficiënt keukenbeheer en voorraadbeheer. Werk bij Pesca, leer koken en teamwork in een topviskeuken. Perfect voor je culinaire toekomst!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent een liefhebber van vis! - Basiskennis van koken en voedselbereiding. - Sterke teamwork- en communicatievaardigheden. - Bereidheid om te leren en zich aan te passen aan een dynamische omgeving. - Hygiënebewustzijn en oog voor detail. - Een "work hard, play hard" mentaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Na een succesvolle leerperiode als leerling, bieden wij u een contract met een uitstekend salaris, doorgroeimogelijkheden, goede secundaire voorwaarden en een winstdelingsregeling aan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder