Zelfstandig werkend kok

Restaurant Dertien

Lokaal, eerlijk, eigenzinnig en met ingrediƫnten van het seizoen. Dat is in het kort wat we doen. Wij kennen onze boeren, telers en fokkers en zij kennen ons. Eigenlijk hebben we zelf niet zo veel te zeggen over wat de gasten gaan eten, dat hebben zij. Want alleen als het klaar is om van het land te komen, komt het naar onze gasten toe. Alles wordt klaargemaakt in een houtoven. Naast de houtoven wordt er ook gewerkt met fermentatie. Aan de voorkant van het restaurant wordt gewerkt met bieren die hier niet in de buurt te verkrijgen zijn. We willen speciaalbier echt speciaal houden en niet dat het op elke hoek van de straat te koop is. Ook werken wij met een grote wijnkaart met 13 open wijnen. Mocht je interesse hebben in bovenstaande neem gerust contact op voor een afspraak.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit staat bovenop. Je krijgt hier veel ruime om je eigen ding te doen en jezelf te ontwikkelen. Dit gebeurt zowel in de keuken als aan de voorkant. Als er nieuwe wijnen zijn doen we een wijnproeverij, als er nieuwe gerechten zijn gaan we deze met z'n allen proeven. Kortom iedereen die hier werkt weet wij hij of zij verkoopt. Daarnaast ben je voor ons geen leerling maar onderdeel van het team.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een goed leerbedrijf waar vele componenten voorbij komen is het ook mogelijk om bij Dertien te blijven werken en jezelf omhoog te werken binnen het team. We zijn een hecht team die altijd klaar staat voor elkaar.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder