Restaurant Fjord Eat & Drink Werken met dagverse producten, verse vis en huisgerijpt vlees.
Midden in het centrum, 100 meter van metro beurs. Als BBL leerling wordt je betrokken in het team. Je leert patisserie maken, oesters openen, mousse en cremes maken etc. We werken met mooie producten waar veel aandacht wordt besteed. Alles wordt vers gemaakt, dus geen opgewarmde gerechten uit pakjes. Naast enkele vleesgerechen hebben wij veel visgerechten op de kaart staan. Dagelijkse leveringen door leveranciers als Schmidt Zeevis, Bidfood etc. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid waarbij veel kan worden geleerd. Vaste kern is onze ervaren chef niveau 4 gecertifeerd met leerlingen en oproepkrachten eromheen. Iedereen in het team heeft opleiding kok gedaan of volgt deze nog. Wat zoeken wij: leerlingen en stagiaires die gepassioneerd zijn met het vak koken. Wat kunnen wij bieden: overdracht van veel kennis en kunde. Omgeving: een collegiaal en gezellig team waarbij na het werken altijd een drankje wordt gedaan.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben je enthousiast over het vak koken en bereid om hard te werken en veel te leren? Mail of bel ons.
Wat biedt het bedrijf?
Klein team met korte lijnen in een informeel en collegiaal omgeving. Omdat het een klein team is, leer je alles bereiden en draai je mee met het gehele proces.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan