Restaurant Renilde Werk in de keuken van Jim de Jong bovenop het Depot
Je komt te werken in de keuken van Renilde onder leiding van chef kok Jim de Jong. In de keuken van restaurant Renilde wordt gekookt met ingrediënten die in het seizoen zijn, een duurzame keuze. Overdag is de lunchkaart eenvoudig met sandwiches kaas, kroketten, en bijvoorbeeld club sandwich. 's avonds kiezen gasten een 4 tot 6 gangen menu. Je zal een werkdag draaien voor een van deze twee diensten en meedraaien in de keuken. Van MEP tot meegeven maak je mee.
Naar wie zijn wij op zoek?
- sociaal - kan overzicht houden - kan snel schakelen - teamplayer
Wat biedt het bedrijf?
Bij Renilde zijn er mogelijkheden om door te groeien in het team. Er is ook altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Je krijgt elke dag 1 of 2 maaltijden (afhankelijk van je dienst). Meerdere malen per jaar organiseren we een leuk uitje voor het team. Er is altijd ruimte om nieuwe dingen te leren en projecten op te zetten als je goede ideeën hebt. Omdat we nog niet zo lang bestaan zijn we hier flexibel in.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers