Restaurant Fjord Eat & Drink Werken met dagverse producten, verse vis en huisgerijpt rundvlees
Midden in het centrum, 100 meter van metro beurs. We werken met mooie producten waar veel aandacht wordt besteed. Naast enkele vleesgerechen hebben wij veel visgerechten op de kaart staan. Dagelijkse leveringen door leveranciers als Schmidt Zeevis, Nice to Meat etc. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid waarbij veel kan worden geleerd. Vaste kern zijn drie ervaren chefs met leerlingen en stagiaires eromheen. Wat zoeken wij: leerlingen en stagiaires die gepassioneerd zijn met het vak koken. Wat kunnen wij bieden: overdracht van veel kennis en kunde. Omgeving: een collegiaal en gezellig team waarbij na het werken altijd een drankje wordt gedaan.
Naar wie zijn wij op zoek?
collegiaal sociaal zelfstandig kunnen werken Nieuwsgierig
Wat biedt het bedrijf?
Werken met verse producten. Kans op een vaste aanstelling om het geleerde in de praktijk te brengen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan