In de keuken van Floris Mijn kookstijl heeft een eigen identiteit, creatief, complex, technisch, en zuiver geconcentreerd
Chef de Partie Gardemanger je kan verantwoording krijgen en nemen. Volledige M.E.P. bestelling, beheer en ontwikeling van: twee voorgerechten waarvan 1 vegetarisch, een verfrissing, kaas selctie, dessert en friandises. Assisteren van Floris aan de warme kant, fermenteren, kweken van Koji op diverse zetmeelbronnen, garums en miso's maken. Afsluiten van je kant inclusief schoonmaak bestellen en mep schijven. Gerechten toelichten aan tafel, wensen van gasten opmerken, water bijschenken. Controleren en communiceren van jou deel van een service in samenwerking met collega's bediening
Naar wie zijn wij op zoek?
Ervaring in meerdere bedrijven binnen of buiten de regio van hoger of vergelijkbaar niveau, Allround: Groenten warm/koud, vis, vlees, soepen, sauzen en patisserie van de technisch moderne keuken. Constant en stabiel met een hoog en productief werktempo, een keer pieken is niet zo moeilijk constant blijft een uitdaging. Creatief en vindingrijk met een zero-waste mentaliteit. Een positieve instelling met een open karakter een teamplayer die zijn positie begrijpt.
Wat biedt het bedrijf?
Een functie als onmisbare schakel als binnen een jong maar ervaren, gepassioneerd, creatief en blijvend ontwikkelend team. Jij vorm samen met Floris, MaƮtre-sommelier Wilfred en aankomened chef de partie Gijs de harde kern Direct contact met gasten en het leerzame gastronomische proces vanwege de centrale en volledig open keuken Wij bepalen samen de culinaire identiteit In de keuken van Floris. 4 daagse werkweek van wo t/m za, 7 weken vakantie na kerst tot valentijnsdag, eventuele extra werkdagen goed betaald.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers