Restaurant Renilde Word jij gastvrouw/heer op het dak van het Depot?
Er zijn drie takken bij de horeca in het depot; - lunch; de lunch die geserveerd wordt in het restaurant tussen 11 en 4 uur 's middags. De uitdaging hier is de snelle doorloop van de gasten, hoe ga je daar mee om en welke taak moet je als eerst oppakken? - diner; in de avond serveren wij diner. Dit is 4, 5 of 6 gangen. De chef kiest wat de gasten eten. Je legt uit aan tafel wat er op het bord ligt. Je leert hier over producten en wijn. - evenementen; in de evenementenzaal worden feesten en diners georganiseerd. Je leert hier hoe een evenement in zijn werking gaat.
Naar wie zijn wij op zoek?
- sociaal - kan overzicht houden - kan snel schakelen - teamplayer
Wat biedt het bedrijf?
Bij Renilde zijn er mogelijkheden om door te groeien in het team. Er is ook altijd ruimte voor nieuwe ideeën; zo heeft bijvoorbeeld onze medewerker Frankie haar eigen ice tea gemaakt, deze hebben we op de menukaart gezet. Je krijgt elke dag 1 of 2 maaltijden (afhankelijk van je dienst). Meerdere malen per jaar organiseren we een leuk uitje voor het team. Er is altijd ruimte om nieuwe dingen te leren en projecten op te zetten als je goede ideeën hebt. Omdat we nog niet zo lang bestaan zijn we hier flexibel in.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat