Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Rotterdam Marriott Hotel Leerling Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw

Als Leerling Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw breng jij de meeste tijd door in Pillars Bar & Kitchen, deze bevindt zich in onze dynamische hotel lobby. Daarnaast zal je zeker kennis maken met onze andere F&B Outlets: Roomservice, Banqueting en onze prachtige M Club Lounge. Van het gedreven F&B team leer je alles om de perfecte combi tussen een barista, mixologist en sommelier te worden. Alles wat je leert over onze producten en de 25 wijnen die we per glas schenken zal je met veel passie aan onze gasten uitleggen. Daarnaast vertel jij je gasten natuurlijk alles over de stad Rotterdam. Alles om iedere gast die ons bezoekt een fan te maken!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt de BBL opleiding tot Zelfstandig Werkend Gastheer/vrouw. - Je hebt al enige ervaring in Food & Beverage. - Je hebt kennis van alle F&B standaarden, service, producten en hygiëneregels. - Je bent gastvrij, extravert, energiek en stressbestendig. - Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Rotterdam Marriott Hotel vind je het beste van twee werelden: werken voor de absolute top van het internationale hotelwezen, op een nuchtere Rotterdamse manier. Je komt in een team van gedreven jonge collega’s die snappen hoe je gezamenlijk een geweldig hotel runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten. Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt uitgebreid ingewerkt via een on-the-job trainingsprogramma en kunt ook daarna diverse trainingen volgen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke benefits, zoals wereldwijd korting op overnachtingen en F&B bij Marriott Hotels.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder