Kok

Stadshavenbrouwerij Rotterdam Enthousiaste keukenmedewerker die affiniteit heeft met bier en BBQ

Onze collega is samen met het team verantwoordelijk voor de bereiding van onze gerechten. Je werkt mee aan de mise en place en tijdens openingstijden beman je 1 van de (warme of koude) secties. Een schone en georganiseerde keuken hoort bij jouw verantwoordelijkheden.

Wat biedt het bedrijf?

In het Rotterdam Makers District (aan de Merwehaven), is op 1 juli 2021 één van de grootste onafhankelijke craftbeer brouwerijen van Nederland geopend. De brouwerij bevindt zich in een 100 jaar oud, volledig gerestaureerd fruitpakhuis met een oppervlakte van meer dan 5.000 m2. In hetzelfde karakteristieke pand heeft de Stadshaven Brouwerij haar eigen GASTROPUB: een waanzinnige design horecagelegenheid met maar liefst 350 zitplaatsen binnen en een ruim terras van 750m2 waar nog eens 300 gasten tegelijk kunnen plaatsnemen. Het foodconcept is gebaseerd op eerlijke en duurzame (streek) producten bereid met drie verschillende kookmethodes: BBQ, steenovens en een smoker. Naast de smakelijke gerechten is er een eindeloze keuze aan bier, kan men genieten van onze kenmerkende biercocktails en kan men zijn/haar eigen bier tappen bij de zelfservicetafels.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder