Kok

Bistro LOEVetDIE Ontwikkel je kennis en vaardigheden, maar ontwikkel bovenal jezelf bij Muller&Co

Je loopt mee met de dagelijkse activiteiten binnen ons bedrijf. We passen de stage aan de opleiding en de persoon aan. Welke leerdoelen je hebt en welke taken je moet uitvoeren, bepalen we voor aanvang van de stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als beginnend kok weet je wat je wilt. Je leert dagelijks nieuwe dingen en kijkt uit naar de groei die je nog door gaat maken. Zonder jouw voorbereiding beginnen je collega’s niets en dus ben je een onmisbare schakel binnen het team. Samenwerken met anderen is wat je blij maakt! - Je werkt graag vooruit - Je presteert juist onder druk - Wanneer er bijgesprongen moet worden sta je klaar - Graag leer je nieuwe technieken en vaardigheden - In een team voel je je prettig - Je hebt interesse in diverse aspecten van de keuken

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben diverse leermeesters in ons team die je graag op weg helpen en de kneepjes van het vak leren. Ze hebben jaren ervaring in zowel de bediening als in de keuken dus waar je passie ook ligt, ons team zorgt dat die volledig tot uiting kan komen. Doorgroeimogelijkheden zijn er door de diversiteit binnen onze horecagroep meer dan genoeg. Wij zijn er dan ook trots op dat veel van onze stagiaires bij ons werkzaam blijven na het afronden van hun stage.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder