Kok

Restaurant Fjord Eat & Drink Werken met dagverse producten, verse vis en huisgerijpt rundvlees

Midden in het centrum, 100 meter van metro beurs. Als BBL leerling wordt je betrokken in het team. Je leert diverse desserts maken, oesters openen etc. We werken met mooie producten waar veel aandacht wordt besteed. Naast enkele vleesgerechen hebben wij veel visgerechten op de kaart staan. Dagelijkse leveringen door leveranciers als Schmidt Zeevis, Nice to Meat etc. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid waarbij veel kan worden geleerd. Vaste kern zijn drie ervaren chefs met leerlingen en stagiaires eromheen. Wat zoeken wij: leerlingen en stagiaires die gepassioneerd zijn met het vak koken. Wat kunnen wij bieden: overdracht van veel kennis en kunde. Omgeving: een collegiaal en gezellig team waarbij na het werken altijd een drankje wordt gedaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig Flexibel Motivatie Basis kennis

Wat biedt het bedrijf?

eventueel kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder