Assistant Business Services

Stichting Link2Work Ontdek jouw potentieel en maak een verschil

Als stagiair bij Link2Work ga je aan de slag op verschillende afdelingen en locaties. Je krijgt de kans om ervaring op te doen in ons cateringbedrijf, waar je meehelpt in de keuken, bij de voorbereiding en het serveren van maaltijden en bij het organiseren van evenementen. Een typische werkdag begint met het plannen van de dag, waarbij je onder begeleiding van onze professionals leert hoe je prioriteiten stelt en efficiƫnt te werk gaat. Daarnaast leer je hoe je omgaat met klanten en gasten, en hoe je hun verwachtingen kunt overtreffen. Je gaat werken in een team van collega's en wordt begeleid door ervaren professionals, die je de nodige vaardigheden en kennis bijbrengen. Je krijgt bij ons de kans om te leren hoe je succesvol kunt samenwerken, communiceren en je eigen talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. Bij Link2Work staan we voor gelijke mogelijkheden voor iedereen. Daarom zijn we trots op de diverse groep mensen waarmee we werken en de verschillende vaardigheden

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair bij Link2Work is het belangrijk dat je over verschillende vaardigheden beschikt om succesvol te zijn in je rol. Hieronder staan enkele vaardigheden waar wij waarde aan hechten: - Communicatieve vaardigheden: Als stagiair bij Link2Work is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met collega's en klanten. Je moet in staat zijn om helder te communiceren en goed te kunnen luisteren naar anderen. - Flexibiliteit: Bij Link2Work werken we in een dynamische omgeving, waarin de dagelijkse werkzaamheden snel kunnen veranderen. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en snel kunt schakelen. - Teamwork: Bij Link2Work werken we in teams. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken met anderen en een positieve bijdrage kunt leveren aan het team. - Initiatief nemen: Wij waarderen het als stagiairs initiatief tonen en zelfstandig kunnen werken. Je moet in staat zijn om zelf taken op te pakken en je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Wat biedt het bedrijf?

Als leerbedrijf biedt Link2Work verschillende voordelen en kansen voor de student of werknemer: - Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling: Bij Link2Work krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen, waardoor je persoonlijk en professioneel kunt groeien. - Kans op een vaste aanstelling: Als je goed presteert en past binnen het team, zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling bij Link2Work. - Een gezellige en inclusieve werkomgeving: Bij Link2Work heerst er een open en inclusieve cultuur, waarin iedereen welkom is en gewaardeerd wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn op de werkvloer. - Mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling: Als je bij Link2Work werkt, zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en nieuwe uitdagingen aan te gaan. - Werken in een hecht team: Bij Link2Work werken we in teams, waarin we elkaar ondersteunen en aanmoedigen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder