Suitehotel Pincoffs Een veelzijdige en allround stage in een klein boutiquehotel met een gezellig en jong team!
Zoek je een leuke, leerzame en veelzijdige stage in een klein team, dan zijn wij op zoek naar jou. Je zal zowel werkzaam zijn bij de receptie als in de bar en bij het ontbijt. Onze locatie is inspirerend in een bruisende stad, zowel zakelijke als leisure gasten ontvangen wij graag in ons hotel. Onze gastenbeleving is voor ons het allerbelangrijkste, we zijn trots op onze nummer 1 positie op Tripadvisor. Ben jij een enthousiaste, spontane, energieke, flexibele en leergierige student soliciteer dan bij ons. Je zult een allround stage volgen in Suitehotel Pincoffs waarbij je alle facetten van de hotellerie mee krijgt. Door de kleinschaligheid werk je op elke afdeling mee en ontwikkel je duty management kwaliteiten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand met oog voor detail en een groot gevoel voor gastvrijheid. Wij zoeken een leergierige stagiaire die ervan houdt andere het naar hun zin te maken.
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een klein team die regelmatig leuke borrels organiseren. Meerdere stagiaires zijn bij ons doorgegroeid en hebben nu een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf