Vessel 11 Stage loop je bij Vessel11!
Alle aspecten van voor een keuken medewerker komen bij deze stage aan de orde. Je wordt meegenomen in alle processen van MAP tot service en backoffice.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student of werknemer moet goed kunnen werken in team verband en moet goed kunnen omgaan met feedback.
Wat biedt het bedrijf?
Bijna alle stagiaires worden na de stage periode aangenomen in het team. Het bedrijf bied zeer goede groei mogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder