Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

What's Up India WE SERVE HAPPINESS

The student will work in the restaurant and behind the bar. Of course, we first need to know what the student can and wants and then look further into how we can make steps forward. We strive to offer more than just serving food and drinks and debrasing that too. For example, how can the cash register or reservation system be optimized. We think it is important that the student also thinks about this. The owner, Dinesh Lalwani, is not only a great host, but also a very good seller and can teach the student everything about up-selling and cross-selling. But just to be clear, the basis is the training and guidance to become a very good waiter and then the other things.

Naar wie zijn wij op zoek?

We expect at least a basic knowledge of serving from a level 3 student. But if it still needs to be brushed up here and there, we will of course do that. What is perhaps the most important aspect is customer friendliness and guest orientation. An `open` communication with the guest, making the guest feel welcome. Our slogan is not for nothing, "We serve happiness".

Wat biedt het bedrijf?

You are not only valuable to us as a student. We strive to enter into a long-term partnership. We are currenly working out the plans for a next What`s Up India and for that we need employees who can properly propagate our values.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder