Hotel New York Stage medewerker bediening
Meer dan 350 gasten kunnen hier komen eten, dat zijn er echt heel veel, wat een uitdaging! Hotel New York verwacht hierom van jou enige zelfstandigheid, enthousiasme en leergierigheid. Er zijn namelijk mogelijkheden genoeg binnen HNY! Allereerst laten ze je “landen” in de organisatie en kennis maken met je collega’s maar ook met de gerechten en dranken die geserveerd worden. Als je dit onder de knie hebt gaan ze een stapje verder, hierbij kan je denken aan het lopen van een partij in de zalen, gastontvangst staan en trainingen volgen voor het kelnerschap. Hoeveel tijd hier overheen gaat is helemaal afhankelijk van je niveau en tempo. Duurt het wat langer? Geeft niks! De leermeesters gunnen je deze tijd! Ben je al snel zelfstandig aan het werk en gaat alles goed… dan kan het zomaar een stuk sneller gaan. Regelmatig zijn er evaluatiegesprekken zodat de leerdoelen naar elkaar kunnen worden uitgesproken. Zien ze jouw sollicitatie voor een stageplaats binnenkort?
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat maakt jou een perfecte collega? - Je volgt een relevante opleiding. - Je volgt een relevante BOL opleiding en je stageperiode duurt minimaal 20 weken. - Jij hebt ervoor gekozen om een horeca opleiding te volgen, dan horen daar ook de weekenddiensten bij. Niet per se het hele weekend hoor maar 1 weekenddag moet je wel beschikbaar zijn. De diensten zijn verder zowel op de dag als in de avond. - Je hebt eigen vervoer.
Wat biedt het bedrijf?
Wat biedt Hotel New York jou? - Betrouwbaarheid: het salaris wordt altijd op tijd gestort! - Salaris: als je stage loopt krijg je een vergoeding van € 25,00 per gewerkte stagedag. - 30/30 member: Overnachten met 2 personen voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers