Indonesisch Restaurant Dewi Sri "Word bedieningsheld in een tropisch smaakparadijs"
Als medewerker bediening ben je o.a. verantwoordelijk voor de operationele uitvoering in het restaurant, de servicekwaliteit te waarborgen en een aangename sfeer te creëren. Door je sterke contactuele eigenschappen draag je bij door en met het keukenteam de Oosterse gastvrijheid in een ultieme gastentevredenheid te vertalen. Uiteraard verricht je ook alle voorkomende uitvoerende taken in het restaurant en bij catering opdrachten. Wil jij onze gasten graag de Dewi Sri ervaring laten beleven? En kun je dit op je collega’s overbrengen? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn! Voor full of parttime, gemiddeld 30 - 38 uur per week, startdatum per direct in overleg.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de inspirerende restaurantwereld. Je positieve houding en openheid naar mensen toe geeft jou de natuurlijke uitstraling van een team player. Naast je affiniteit met Oosterse culturen ben je gemotiveerd om op het gezicht van iedere gast een lach te toveren. Je vindt het een uitdaging om in drukke situaties je hoofd koel te houden en oplossingsgericht te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Dewi Sri Restaurant & Catering is een begrip in Rotterdam en omstreken sinds 1980 als het gaat om de ware Indonesische keuken, sfeer en beleving. Van privé tot zakelijke tafels, van kleine tot grote evenementen, kortom wij zijn er om gastgericht wensen te realiseren waarbij wij de focus leggen op de talenten en charmes van onze teamleden, diversiteit en creativiteit.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan