Hotel Café Restaurant Kuik
Werken in de horeca is een feest op zich en heeft zoveel voordelen. Wedden dat jij hier ook enthou-siast van wordt? Denk eens aan wie er de gangmaker is bij jullie op een feestje. Grote kans dat hij of zij een baantje in de horeca gehad heeft. Je leert er enorm veel van voor de rest van je leven. Je ont-wikkelt goed communicatie skills én… je hoeft niet meer 3x per week naar de sportschool, want be-weging krijg je genoeg. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ook ’s avonds en in het weekend willen werken. De ideale manier om naast jouw opleiding een extra zakcentje te verdienen of juist als stage te gebruiken. Ervaring heb je bij ons niet nodig want wij vinden het erg leuk om je op te leiden en te begeleiden met onze kennis en ervaring. Je kunt bij ons van alles leren op horecagebied en we geven je veel ruimte om je te ontwikkelen. In welke rollen zou je ons team kunnen versterken? - Medewerker bediening - Kok - Assistent Hotelmanager
Naar wie zijn wij op zoek?
Open, toegankelijk, enthousiast! De rest leer je wel ;-)
Wat biedt het bedrijf?
Hotel Kuik is een prachtig hotel met 14 kamers en een restaurant dat ligt aan de oude Brink van Rui-nen in het hart van Zuidwest Drenthe. Hotel Kuik staat bekend om zijn gerechten die met de beste ingrediënten gemaakt worden en die, waar mogelijk, bereidt zijn met natuurlijke streekproducten van bijvoorbeeld de Molen ‘de Zaandplatte’. Je werkt samen met een ervaren koks en daarnaast maak je deel uit van een jong en enthousiast team dat bestaat uit ca. 15 collega’s. Iedere collega heeft zijn eigen rol, maar je helpt elkaar logischer wijs waar nodig. Een verantwoordelijke baan binnen een goed draaiend hotel waar je met jouw flexibele houding, spontaniteit en overzicht onze eigenaar komt on-dersteunen. Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat