Manager / ondernemer horeca

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden Duty stagiair(e)

Je assisteert op alle afdelingen binnen het hotel, afhankelijk van waar op dat moment extra ondersteuning nodig is. Je bent een geweldige gastvrouw/heer; het gezicht van ons team. Je geeft onze gasten een warm welkom en benadert gasten in de lobby actief. Zo kom je erachter wat hun wensen zijn en op welke manier wij hen extra kunnen verrassen. Ook neem je reserveringen aan en placeer je de gasten in het restaurant. Je creëert echte WOW-momenten voor onze gasten. Specifieke wensen van gasten communiceer je met de betrokken afdelingen en pas je direct aan in het gastprofiel in IDPMS. Onze VIP-gasten worden door jou extra in de watten gelegd door middel van ons VIP plan. Je assisteert onze gasten op professionele wijze en met een stralende glimlach. Bij kamer mankementen probeer je direct zelf technische ondersteuning te verlenen. Je loopt regelmatig rondes, controleert de hotelkamers, houdt toezicht op de veiligheid en ordentelijkheid van het hotel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Duty stagiair(e) moet je soms op zeven plaatsen tegelijk zijn, maar jij kunt dit prima aan. Je bent een echte probleemoplosser en weet hoe je onze gasten moet verrassen. Je bent enthousiast en leergierig en met jouw positieve instelling weet jij altijd weer een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten te toveren.

Wat biedt het bedrijf?

- €500 stagevergoeding per maand. - Verse maaltijd tijdens je stagedag wordt geregeld! Heb je interesse in deze stage? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/duty-stagiaire/c/new

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder