Hotel Cafe Restaurant Boerhaave Horeca is meer dan managen!
Wat leuk dat je toe bent aan een mooie leerstap in je studie. Dat houd voor ons in dat je gemotiveerd bent en zin hebt om in de praktijk aan de gang te gaan. Goed nieuws! Wij zijn een hecht team met 3 zeer ervaren leermeesters die je kunnen begeleiden. Wij zijn een hotel, restaurant, speciaalbier café, coctailbar en zijn gespecialiseerd in feesten en partijen. Wij stimuleren onze studenten om het beste uit je zelf te halen en vooral met plezier naar het werk te gaan. Als ambassadeur van Hertog Jan horen wij tot de 24 genootschaps café en organiseren zeer regelmatig evenementen. Een gemotiveerde student kan hier vele aspecten van het vak leren. Wij blijven door ontwikkelen en zijn daarom op zoek naar studenten die houden van een uitdaging! Bij ons ga je leren om medewerkers aan te sturen op de werkvloer. Je kunt onder begeleiding alle voorkomende managementwerkzaamheden aanleren en uitvoeren. Wij bieden een brede kijk in het mooie horeca
Naar wie zijn wij op zoek?
In ons team passen studenten die stiekum dromen van een eigen team. Je wilt leren oog voor details te krijgen en vooral met veel plezier stappen vooruit maken. Wij werken in teamverband waarbij iedereen een belangrijke schakel is in het geheel. Het hele team maakt bij ons het verschil tussen een gast en een terugkerende gast.
Wat biedt het bedrijf?
- Je krijgt bij ons alle ruimte om creativiteit, inzet, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief te laten zien. - Wij bieden onze leerlingen kansen om zich breed te ontwikkelen. Wat kunnen wij jou bieden: - Respect en gezelligheid op de werkvloer - Prima salaris incl. fooi - Werk en prive balans: (bijv. 3 weken zomersluiting, oud en nieuw, pasen, pinksteren en 2e kerstdag gesloten) - Gezellige collega's - Korting als je zelf komt borrelen - Veel afwisseling in de werkzaamheden - Werken in een familie omgeving. - Overwerk is minimaal, als het gebeurd compenseren het zsm.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten