Leidinggevende bediening

Grand Café de Smidse enthousiaste, leergierige, verantwoordelijke leerling leidinggevende bediening

Als leerling leidinggevende bediening coördineer je de dagelijkse werkzaamheden in de horeca, begeleid je het bedienend personeel en zorg je voor een optimale gastbeleving. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van werkprocessen, het inplannen van medewerkers, voorraadbeheer en het oplossen van klantvragen en klachten. Gedurende de opleiding ontwikkel je je leidinggevende vaardigheden en leer je efficiënt de bediening aan te sturen. Taken: Begeleiden en aansturen van het bedieningsteam. Zorgen voor gasttevredenheid en servicekwaliteit. Plannen, voorraadbeheer en klachtenafhandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als leerling leidinggevende bediening ben je het aanspreekpunt voor zowel je team als de gasten. Je hebt een natuurlijk leiderschap, waarmee je je collega’s motiveert en aanstuurt. Je weet hoe je een goede sfeer creëert en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Je bent communicatief sterk en kunt snel schakelen wanneer er onverwachte situaties ontstaan. Met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel coördineer je de werkzaamheden, stel je roosters op en beheers je de voorraad. Stress? Daar blijf je kalm onder en je zorgt ervoor dat alles blijft draaien, zelfs wanneer het druk is. Jij hebt een goed oog voor detail, lost problemen snel op en weet altijd het overzicht te bewaren. Flexibiliteit is jouw tweede natuur en je bent altijd bereid om je aan te passen aan de situatie. Zo draag jij bij aan een uitstekende gastbeleving en een soepel verloop van de bediening.

Wat biedt het bedrijf?

Prachtig, goedlopend bedrijf om het reilen en zeilen van de horeca te leren. Met goede en enthousiaste collega's. een goede georganiseerde keuken en vele feesten en partijen om te organiseren en te begeleiden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder