Leidinggevende bediening

Wonder's Eten en Drinken Wonder's zoekt een gemotiveerde leerling-leidinggevende bediening!

Voor de leidinggevende Bediening draait alles om gastvrijheid. Je werkt bestaat uit twee delen: je zorgt voor tevreden gasten én je geeft leiding aan een team van medewerkers in de bediening. Je bent altijd bezig met de vraag: hoe kunnen we de gasten nog beter van dienst zijn? Je zorgt voor een goede sfeer en vriendelijke en deskundige bediening. Je kunt goed luisteren en coachen, zodat je jouw team goed kunt begeleiden. Als leidinggevende regel je ook de inkoop van goederen, plan en verdeel je het werk en bereid je het werk voor. Ook sluit je de kassa af als alle gasten weer tevreden naar huis zijn gegaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is gastvrij, enthousiast, representatief, attent en leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat het vak leren in ons mooie restaurant in een prachtig monumentaal pand. Je komt in een gezellig team terecht. We bieden je doorgroeimogelijkheden en kans op een vaste baan.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder