Manager / ondernemer horeca

Hotel Marktstad/De Ooievaar

In ons veelzijdige bedrijf is elke dag anders en werk je zowel bij het hotel als in het restaurant. In het restaurant leer je de vaardigheden van diner tot bruiloft en van ontbijt tot vergadering, alle facetten komen aan bod. In het hotel ligt de focus op onze front office en daarnaast ondersteun je de Front Office Manager en de General Manager in hun dagelijkse werkzaamheden. Naast de operationele taken kunnen we kijken naar jouw persoonlijke interesses en welke taken daar bij aansluiten. Door de grootte van ons bedrijf is er de mogelijkheid om snel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te krijgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij, enthousiast, klantgericht en daarnaast stressbestendig en flexibel inzetbaar. Kennis van Engelse taal is vereist, kennis van Duitse taal is een pré.

Wat biedt het bedrijf?

Midden in het centrum van Schagen staat ons Boutique Hotel Marktstad en Restaurant De Ooievaar, gevestigd in een historisch pand uit 1750. Ons hotel beschikt over 69 kamers en vergaderzalen en ons restaurant heeft ook een bar, lounge, terras en binnentuin. Gastvrijheid en kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Een super leuke werkplek in een gezellig team op een top-locatie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder