Manager / ondernemer horeca

Trattoria Sophia Trattoria Sophia zoekt een gemotiveerde leerling-manager/ondernemer horeca!

Als manager/ondernemer horeca ben je betrokken bij de operationele leiding en bedrijfsvoering. Daarnaast stel je plannen op, ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden in de organisatie en bepaal je (mede) het beleid. In deze functie is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat iedereen zich aan alle wettelijke regels en voorschriften houdt. Daarnaast ben je gericht op het verlenen van service in het restaurant. De omgang met gasten en hun wensen, behoeften en beleving staat hierbij centraal. Je ontvangt de gasten, adviseert hen en neemt bestellingen op. Je maakt de drankbestellingen klaar, serveert deze met de maaltijd uit, rekent af met de gast en ruimt op. Verder zorg je dat het restaurant ontvangst-klaar is en vult de voorraden aan. Je stemt je werkzaamheden af op de wensen van de gast.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is gastvrij, enthousiast, representatief, attent en leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

Je krijgt de kans om het vak te leren in een klein Italiaans restaurant met gezellige collega's.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder