Meewerkend horeca ondernemer

Restaurant TOV WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ONDERNEMENDE EN GEMOTIVEERDE COLLEGA

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die graag de fijne kneepjes van het vak wilt leren. We biedende een functie waarin je je kunt ontwikkelen in vele richtingen; wijn, menukennis, fromagier en cocktails. Wil je werken met de mooiste wijnen en producten in een prachtige zaak? Laat het ons weten! welkom@restauranttov.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een collega met een sociale en vriendelijke instelling. Iemand met een goed gevoel voor verkoop en commercie. Iemand die het beste uit zichzelf wilt halen voor de gast.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een bedrijf waar we met een klein en hecht team werken en dit team gevoel naar de gast uitdragen. Wij bieden een vierdaagse werkweek en altijd een weekend van 3 aaneengesloten dagen vrij. Je kunt bij ons doorgroeien binnen het bedrijf en stimuleren kennisvergroting dmv studiemogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder