Patissier

De Bonte Koe B.V. Start elke dag met de geur van chocolade en kom praktijkervaring opdoen bij De Bonte Koe! Wij zoeken BBL/BOL talent!

Gezocht: BBL/BOL talent! Start elke dag met de geur van chocolade en kom praktijkervaring opdoen bij De Bonte Koe! Wij bieden een uitdagende stage aan waarbij je de kans krijgt om het vak van chocolatier te leren. Van ondersteunende werkzaamheden tot het perfectioneren van de heerlijkste creaties, ontdek je alle geheimen van het ambacht. Als stagiair word je betrokken bij het hele productieproces. Ben jij een chocoladeliefhebber, leergierig en gemotiveerd om het vak in de praktijk te leren? Solliciteer dan nu en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons productieteam! Reageer snel en stuur je cv en motivatie naar mara@debontekoe.nl. We kijken uit naar je mail en nemen spoedig contact met je op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Liefde voor chocolade, doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Klein hecht team. Leren over het productieproces van begin tot eind.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder